Nieuw op Netflix: Kevin Hart in de waargebeurde dramafilm 'Fatherhood'

Nieuw op Netflix: Kevin Hart in de waargebeurde dramafilm 'Fatherhood'
18 juni 2021 om 07:23

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Matthew Logelin, vertelt de gloednieuwe Netflix-film Fatherhood (2021) het bijzondere verhaal over een alleenstaande vader, gespeeld door Kevin Hart. De dramafilm is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Als zijn vrouw onverwachts overlijdt, staat Matt (Kevin Hart) er alleen voor. Zijn moeder stelt voor dat hij terugverhuist naar Minnesota, waar zijn familie woont en hem kan helpen. Ook al is het af en toe zwaar, hij is bereidt alles te geven aan zijn kleine Madeline. Hij hoopt iedereen die beweert dat hij dit niet kan, te bewijzen dat hij het wél kan.

Bekijk hier de trailer van Fatherhood:

De hartverwarmende dramafilm is geregisseerd door Paul Weitz, die eerder de films About a Boy (2002), American Pie (1999) en Little Fockers (2010) maakte. Naast Hart bestaat de cast verder uit Alfre Woodard, Lil Rel Howery, DeWanda Wise, Anthony Carrigan en Paul Reiser.

Afbeelding via Netflix / Philippe Bosse
Afbeelding via Netflix / Philippe Bosse

Fatherhood is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Voor een kijkje achter de schermen bij Fatherhood, kun je hier terecht.

Fatherhood (2021)
6.7
Een vader voedt als alleenstaande vader zijn dochtertje op na het onverwachte overlijden van zijn vrouw die een dag na de geboorte van hun dochter stierf.
Beeld: Still 'Fatherhood' via Netflix / Philippe Bosse

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsFatherhood (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws