Nieuw op Netflix: het vierde seizoen van 'The Last Kingdom'

Nieuw op Netflix: het vierde seizoen van 'The Last Kingdom'
22 juni 2021 om 07:54

Vandaag kunnen fans van The Last Kingdom (2015– ) eindelijk op Netflix terecht voor het vierde seizoen. De afleveringen kwamen al enige tijd geleden online op Netflix in andere landen maar bleef al die tijd niet te zien in Nederland. Tot vandaag.

Alexander Dreymon keert wederom terug als Uhtred, de krijger die geboren werd als Saxon maar opgroeide als een Deen. Het nieuwe seizoen zal opnieuw een tijdsprong maken en oudere versies van Uhtreds kinderen verwelkomen die deze keer hun eigen verhaallijnen zullen hebben. Nieuwe castleden voor seizoen 4 zijn Stefanie Martini die Eadith speelt, Aethelreds nieuwe liefde. Haar broer, Aethelreds nieuwe rechterhand en Uhtreds rivaal, Eardwulf, wordt gespeeld door Jamie Blackley.

Bekijk hier de trailer van The Last Kingdom seizoen 4:

De serie stopt hierna gelukkig niet: The Last Kingdom werd juli vorig jaar namelijk verlengd met een vijfde seizoen. Het is nog niet bekend tot wanneer de opnames duren en wanneer het seizoen op Netflix (in Nederland) zal verschijnen. Seizoen 5 zal helaas tevens het laatste seizoen zijn, de serie stopt daarna namelijk.

Seizoen 4 van The Last Kingdom is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Last Kingdom (2015– )
8.4
Het is het jaar 872, veel van de Koninkrijken die wij nu kennen als Engeland zijn veroverd door de Noormannen, alleen Wessex is nog onafhankelijk onder leiding van Koning Alfred (David Dawson).
Beeld: Still 'The Last Kingdom' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Last Kingdom (2015– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws