Oscarwinnaar 'La La Land' vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video

Oscarwinnaar 'La La Land' vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video
22 juni 2021 om 09:18

La La Land (2016), de film met Emma Stone en Ryan Gosling die goed was voor maar liefst zeven Golden Globes en zes Academy Awards, is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video.

De kans dat je deze film nog niet hebt gezien is redelijk klein, maar het is precies zo'n film die je eindeloos kan herkijken. En dat is vanaf vandaag weer een stukje makkelijker.

La La Land (2016)
8.0
Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere.

De muzikale film draait om Mia, een jonge vrouw die ervan droomt om Hollywood-ster te worden. Ze werkt in de horeca om haar huur te betalen en rent ondertussen van de ene naar de andere auditie. Op een feestje loopt ze Sebastian tegen het lijf, een jazzmuzikant die dolgraag zijn eigen jazzclub zou openen. De twee moeten eerst niks van elkaar hebben, maar herkennen ook de ambitie en de grote dromen in elkaar. Is de liefde die er ontstaat bestand tegen de grote verleidingen en teleurstellingen van het Hollywood-bestaan?

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Stone en Gosling, en daarnaast spelen ook John Legend, J. K. Simmons, Rosemarie DeWitt, Finn Wittrock Callie Hernandez, Sonoya Mizuno en Jessica Rothe mee in de film. La La Land werd geregisseerd door Damien Chazelle, die ook het script schreef.

La La Land is nu te zien op Amazon Prime Video. De film is ook te bekijken via Pathé Thuis en Videoland. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'La La Land' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoLa La Land (2016)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws