De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix

De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix
13 mei 2020 om 16:37

Nu Netflix wat meer open is over de best bekeken titels op het streamingplatform kunnen we je hiervan ook makkelijk op de hoogte brengen. Hierdoor kunnen we je zowel op de hoogte houden van de nieuwste en beste films en series op Netflix, als je informeren over de populairste titels.

Deze week zien we wederom maar 2 films in de lijst en dat zijn de drama-oorlogsfilm 12 Strong en de Nederlandse familie-dramafilm Whitestar.

Het gebrek aan films in de lijst heeft er zeker mee te maken dat Netflix de laatste tijd voornamelijk nieuwe series toe heeft gevoegd, waar maar weinig echt nieuwe films tegenover staan.

De documentaireserie The last Dance over Michael Jordan blijft onverminderd populair en is nog steeds terug te vinden op de eerste plek in de lijst. Volgende week op 18 mei zullen de laatste 2 afleveringen van de serie op Netflix verschijnen.

Ook zien we dat de nieuwe seizoenen van de series Dead to Me en Sorjonen de series weer populair maakt. Van de komedieserie met Christina Applegate en Linda Cardellini verscheen vorige week het tweede seizoen en van de Finse misdaadserie verscheen het derde seizoen eergisteren, op maandag.

Daarnaast valt op dat Whitestar, waarin Britt Dekker haar acteerdebuut maakt samen met haar paard George op plek 7 terug te vinden is.

De 10 best bekeken films & series

Dit zijn de best bekeken titels op Netflix op dit moment. De lijst bevat zowel films als series en de rangorde van een titel is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

Elke week brengen we op woensdag een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten