Amazon Prime Video brengt trailer uit voor voetbalserie 'El Presidente'

Amazon Prime Video brengt trailer uit voor voetbalserie 'El Presidente'
13 mei 2020 om 16:57

Amazon Prime Video brengt de officiële trailer uit voor de drama-voetbalserie El Presidente (2020). De Amazon Original-serie moet op vrijdag 5 juni wereldwijd in première gaan

De achtdelige dramaserie El Presidente bestaat uit afleveringen van ieder één uur. Onder meer zijn Karla Souza (How to Get Away with Murder (2014–2020)), Andrés Parra (Pablo Escobar, el patrón del mal (2012)) en Paulina Gaitán (Diablo Guardián (2018– )) in de serie te zien.

El Presidente is geschreven en geregisseerd door de Oscarwinnende regisseur en scenarioschrijver Armando Bo (Birdman (2014)) die ook uitvoerend producent is, samen met regisseurs Natalia Beristain (Luis Miguel: La Serie (2018– )) en Gabriel Díaz (Bala Loca (2016)). Bekijk de trailer hieronder:

De serie laat het verhaal van het 'FIFA Gate'-corruptieschandaal in 2015 zien. Tegen de achtergrond van steden in Latijns-Amerika, de VS en Europa verkent de serie het sportschandaal dat de wereld op zijn kop zette. Het verhaal laat zien hoe Sergio Jadue, een Chileense kleinschalige voetbalclubvoorzitter, uit de schaduw trad en een sleutelfiguur werd in een omkopingscomplot van de beruchte voorzitter van de Argentijnse voetbalbond, Julio Grondona.

El Presidente (2020)
7.3
'El Presidente' laat het verhaal van het 'FIFA Gate'-corruptieschandaal in 2015 zien. Tegen de achtergrond van steden in Latijns-Amerika, de VS en Europa verkent de serie het sportschandaal dat de wereld op zijn kop zette.

Al het nieuwe aanbod op Amazon Prime Video vind je via: Nieuw op Amazon Prime Video. Of bekijk de beste films en series via: Beste films op Amazon Prime Video en Beste series op Amazon Prime Video.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster 'El Presidente' via TMDb

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoEl Presidente (2020)

Lees ook: De top 10 best bekeken films & series nu op Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten