Dakota Johnson sluit zich aan bij de film 'Don't Worry, Darling' van Olivia Wilde

Dakota Johnson sluit zich aan bij de film 'Don't Worry, Darling' van Olivia Wilde
14 mei 2020 om 09:33

Dakota Johnson is in onderhandeling om zich aan te sluiten bij de sterrencast van de nieuwe film van Olivia Wilde, Don't Worry, Darling.

In de psychologische thriller zullen naast Johnson ook Florence Pugh, Shia LaBeouf en Chris Pine hun opwachting maken. Wilde zal zelf ook in de film te zien zijn in een ondersteunende rol.

Hoewel er nog maar weinig bekend is over de plot van de film, zal het verhaal zich afspelen in een geïsoleerde, utopische gemeenschap in de Californische woestijn van de jaren vijftig.

Katie Silberman, die zowel Booksmart (2019) en de Netflix romcom Set It Up (2018) schreef, zal een nieuw concept van het script gaan schrijven.

Na het succesvolle regiedebuut van Wilde met Booksmart, ontstond er een heuse biedingsoorlog omtrent de rechten van het nieuwste project van de regisseur. Inmiddels heeft New Line Cinema zich de rechten toegeëigend en wordt de film behandelt met de hoogste prioriteit.

Samen met Shane en Carey van Dyke is Catherine Hardwicke de uitvoerend producent van de film. Wilde en Silberman produceren samen met Roy Lee en Miri Yoon van Vertigo Entertainment. Daria Cercek en Celia Khong houden namens New Line toezicht op het project.

Don't Worry, Darling zal Johnson herenigen met LaBeouf, haar coster uit de indiehit The Peanut Butter Falcon (2019). Johnson was onlangs ook te zien in The Friend (2019), Wounds (2019) en Suspiria (2018).

Johnson is momenteel te bewonderen in de romantische komedie The High Note (2020), samen met Tracey Ellis Ross, Bill Pullman en Ice Cube.

Don't Worry, Darling
Plot onbekend. Beschreven als een psychologische thriller waarin een ongelukkige huisvrouw in de jaren vijftig van de vorige eeuw centraal staat.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Peanut Butter Falcon' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsDon't Worry, Darling

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten