Pornhub helpt Duits filmfestival uit de brand

Pornhub helpt Duits filmfestival uit de brand
14 mei 2020 om 13:25

De pornowebsite Pornhub loopt over van liefdadigheid. Nadat ze iedereen in thuisisolatie een gratis premium abonnement gaven aan het begin van de coronacrisis, biedt de website ditmaal aan het Duitse Oldenburg Film Festival een handje te helpen.

Het jaarlijkse evenement kondigde aan in september het festival door te willen laten gaan, zowel fysiek als deels virtueel. Pornhub ziet zichzelf als het perfecte platform voor de virtuele screenings, zo laat vice-president Corey Price weten.

Het Oldenburg Film Festival bestaat al 26 jaar en draait volledig om onafhankelijke films. Met hun edgy programmering en odes aan eigenzinnige artiesten wordt het evenement vergeleken met Sundance. Ze staan open voor allerlei extremen, één van de redenen waarom Pornhub een samenwerking wel ziet zitten. De twee kwamen al een keer eerder in contact met elkaar toen Oldenburg de film Her & Him (2019) van Pornhub vertoonde.

Het aanbod is een volgende stap van Pornhub in hun serieuze plan om mee te doen met mainstream cinema.

Een samenwerking met Oldenburg laat zien dat we echt toegewijd zijn aan het steunen van de kunsten en dat we allerlei soorten publiek willen vermaken.

Price

In maart werd bekend dat Pornhub hun eerste niet-erotische film aanschafte voor distributie: Shakedown (2018), een documentaire over de Afro-Amerikaanse lesbische strip-cultuur in de jaren 2000.

Het Oldenburg Film Festival heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Het is dus nog onbekend of de twee samen in zee gaan.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen Films Video on demand

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten