Superheldenfilm 'The New Mutants' krijgt nieuwe releasedatum van Disney

Superheldenfilm 'The New Mutants' krijgt nieuwe releasedatum van Disney
14 mei 2020 om 14:05

Na al meerdere keren uitgesteld te zijn werd de release van de horror thriller The New Mutants (2020) vanwege het coronavirus nóg eens vertraagd. Disney maakt nu eindelijk een nieuwe releasedatum bekend: 28 augustus 2020 zal de film in de Verenigde Staten in de bioscopen verschijnen. Aangezien films hier altijd op donderdag uitkomen is de verwachting dat deze 27 augustus in Nederland uitkomt.

Of de bioscopen dan open zijn is nog maar de vraag, maar Disney lijkt zich daar niet al te druk over te maken. Een digitale release leek dé alternatieve oplossing voor de langverwachte film, maar de studio besluit dit toch niet te doen. Voor andere films, zoals Artemis Fowl (2020), doen ze dit wel.

De X-men-spin-off is al opgenomen in 2017 en zou eigenlijk in april 2018 uitkomen, maar werd al snel uitgesteld naar februari 2019 en toen naar augustus 2019. Bronnen lieten weten dat scènes opnieuw gefilmd moesten worden en dat de film verplaatst werd zodat deze niet in de knoei kwam met de release van Deadpool 2 (2018) en X-Men: Dark Phoenix (2019).

The New Mutants (2020)
Vijf jonge mutanten die net hun superkrachten hebben ontdekt terwijl ze in een geheime faciliteit tegen hun wil in worden vastgehouden, vechten om hun zonden uit het verleden te ontvluchten en te vechten om te overleven.

The New Mutants vertelt het verhaal van een groep jonge mutanten die opgesloten zitten in een geheim en geïsoleerd ziekenhuis wegens psychiatrisch onderzoek. Als er mysterieuze dingen plaatsvinden moeten de mutanten hun krachten inzetten om te overleven. En niet alleen hun mutaties, maar ook de onderlinge vriendschappen worden op de proef gesteld.

Onder andere Charlie Heaton van Stranger Things (2016– ) en de actrice uit Split (2016) en Emma (2020), Anya Taylor-Joy, kruipen in de rol van de mutanten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Copyright 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Copyright 2020 MARVEL
Tekst: Bron

Meer over:

Films Bioscoop

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten