Docuserie over de maak van 'Frozen 2' vanaf juni te zien op Disney+

Docuserie over de maak van 'Frozen 2' vanaf juni te zien op Disney+
14 mei 2020 om 14:29

Disney-fans kunnen zich opmaken voor een bijzonder kijkje achter de schermen bij de populaire animatiestudio. In een nieuwe documentaireserie laten ze zien hoe het vervolg op Frozen (2013) gemaakt werd. 26 Juni zal Into the Unknown: Making Frozen II (2020) al te zien zijn op de streamingdienst.

De reeks bestaat uit zes afleveringen en laat helemaal zien hoe een typische Disney-film tot stand komt. Van de animatietekeningen tot het componeren van de muziek en het vinden van de juiste stemacteurs, elke Disney-film vergt een hele hoop werk.

Zoals nooit tevoren opent Walt Disney Animation Studios haar deuren. Camera's legden in detail vast hoe een toegewijd team samenkwam voor het maken van 'Frozen 2'. De documentaireserie toont het harde werk, de verbeelding, liefde en het plezier dat nodig is voor het maken van één van de populairste Disney-films allertijden.

Disney

Frozen 2 (2019) kwam vorig jaar uit als vervolg op het megasuccesvolle Frozen. De animatiefilm bracht maar liefst 1,45 miljard dollar in het laatje van Disney, waardoor het de op één na meest winstgevende animatiefilm ooit is (alleen de The Lion King-remake bracht nog meer binnen) en zelfs de op twee na meest winstgevende film van 2019.

Into the Unknown: Making Frozen II (2020)
De cast van Frozen II opent de deuren voor de camera's van een zesdelige documentaireserie om het harde werk, de liefde en de samenwerking te onthullen die nodig zijn om een van de meest langverwachte films te maken in de Walt Disney Animation Studios.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Frozen 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Disney+Into the Unknown: Making Frozen II (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten