Netflix-docuserie over Jeffrey Epstein krijgt trailer en releasedatum

Netflix-docuserie over Jeffrey Epstein krijgt trailer en releasedatum
14 mei 2020 om 14:48

Na Tiger King (2020) en The Last Dance (2020) heeft Netflix de smaak van de docuseries te pakken. De nieuwste reeks staat in het teken van Jeffrey Epstein en zijn mysterieuze dood in de gevangenis. Netflix toont de eerste beelden in een spannende trailer en maakt gelijk de releasedatum bekend: 27 mei komt Jeffrey Epstein: Filthy Rich (2020) online.

De vierdelige serie duikt in de geheimen van de internationale sekshandelaren rond Epstein, zijn arrestatie in 2019 en zijn dood in de gevangenis. 'Zelfmoord', zo klonk het vanuit de officiële kanalen toen de man dood in zijn cel werd gevonden. Inmiddels gaan er complottheorieën rond over wat er daadwerkelijk gebeurd zou zijn. Door de dood van Epstein komen andere invloedrijke mensen namelijk onder mogelijke beschuldigingen van hem uit. Zo zouden Donald Trump en Bill Clinton een link hebben met de vermeende pedofiel.

In de documentaireserie worden de slachtoffers van Epstein geïnterviewd. In de trailer alleen al komen negen vrouwen aan het woord die de man beschuldigen van seksueel misbruik.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich (2020)
7.2
Docuserie die onderzoekt hoe veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich is geregisseerd door Lisa Bryant en geproduceerd door Joe Berlinger, één van de makers van Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes (2019).

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Netflix SeriesJeffrey Epstein: Filthy Rich (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten