'Rick and Morty' seizoen 6 bevestigd

'Rick and Morty' seizoen 6 bevestigd
14 mei 2020 om 15:13

De finale van seizoen 4 is nog niet eens uit maar de makers van Rick and Morty (2013– ) maken nu al officieel bekend dat er een zesde seizoen aankomt!

Eén van de makers, Dan Harmon, schrijft het goede nieuws in een post op Instagram. Onlangs kwam de cast van Community (2009–2015), de serie die Harmon ook maakte, bij elkaar voor een virtuele 'table read'. Voor deze reünie lazen ze het script van Alex Rubens, die nu volgens Harmon terug is om het script van het zesde seizoen van Rick and Morty te schrijven, laat Harmon weten op Instagram.

De animatieserie van Adult Swim zit momenteel midden in het vierde seizoen. Hoewel ze in de Verenigde Staten iets voorlopen op ons, verschijnt hier elke week een nieuwe aflevering op Netflix. Vanaf 7 juni is de seizoensfinale te zien. Ook het vijfde seizoen is al volop in productie, enkel de stemopnames moeten nog gedaan worden. Vanwege de quarantaine waar ook de makers in zitten leek het ze nu een goed moment om alvast aan het zesde seizoen te werken.

Rick and Morty (2013– )
9.2
Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die de banden met zijn familie heeft aangehaald.

Hopelijk leiden deze ambitieuze plannen tot een snelle release van het nieuwste seizoen. Voor seizoen 4 moesten de fans maar liefst twee jaar wachten. Er zijn nog geen releasedata bekend voor seizoen 5 en 6.

Bekijk hier de trailer voor de laatste afleveringen van seizoen 4:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Rick and Morty' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixRick and Morty (2013– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten