Tribeca-winnaar 'The Hater' komt naar Netflix

Tribeca-winnaar 'The Hater' komt naar Netflix
14 mei 2020 om 15:58

Netflix koopt de rechten van de Poolse speelfilm The Hater (2020). De film won dit jaar de prijs voor Best International Narrative Feature op het Tribeca Film Festival.

De film is geregisseerd door Jan Komasa, bekend van zijn Oscargenomineerde Corpus Christi (2019), en gaat over een maatschappij die moeite heeft met zijn communistische verleden en het Europese heden. De rechtenstudent Tomek probeert de aandacht te krijgen van zijn vroegere vriendin Gabi en hoopt op respect van zijn progressieve familie. Als hij een baan aanneemt bij een corrupt en tevens failliet PR-bedrijf om indruk te maken op Gabi, komt hij erachter dat hij wel erg goed is in de politieke spelletjes die hij op sociale media moet spelen. Maar dit komt met een hoge prijs.

The Hater is de eerste Poolse film die in aanmerking kwam voor de prijs op het Tribeca Film Festival. Het evenement ging dit jaar niet door vanwege het coronavirus maar maakte desondanks de winnaars van dit jaar bekend op hun Instagram-pagina.

Een precieze datum heeft Netflix nog niet voor de digitale release van de film, maar de verwachting is dat The Hater wereldwijd vanaf juli te zien zal zijn op de streamingdienst.

The Hater (2020)
7.1
'The Hater' gaat over een maatschappij die moeite heeft met zijn communistische verleden en het Europese heden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Hater' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Hater (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten