Josh Gad heeft hoofdrol te pakken in nieuwe thriller 'Moonfall'

Josh Gad heeft hoofdrol te pakken in nieuwe thriller 'Moonfall'
14 mei 2020 om 16:20

De acteur bekend uit onder meer Beauty and the Beast (2017) en de stem van Olaf in de Frozen-films heeft een deal gesloten voor de hoofdrol in Moonfall, de nieuwste thriller van de Duitse filmregisseur Roland Emmerich.

Zoals de titel al verklapt valt de maan uit zijn baan door een mysterieuze kracht en maakt zijn weg naar de aarde. Een verwoestende botsing is onvermijdelijk. Het leven zoals we dat kennen hangt aan een zijden draadje met nog maar weken te gaan tot de impact. Een team wordt op een ogenschijnlijke verloren missie gestuurd naar de maan. Lukt het ze om de mensheid te redden?

Moonfall
'Moonfall' gaat over een mysterieuze kracht die de maan uit haar baan om de aarde slaat en haar op een ramkoers richting aarde stuurt.

Gad is de eerste die zich bij de cast voegt en zal KC Houseman spelen, een bijzonder figuur dat enorm intelligent is maar bijna net zo ongeorganiseerd. Hij is de genie die voorspelt dat de maan uit zijn baan is gevallen en dat de aarde in gevaar is. KC wordt hierdoor één van de belangrijkste mensen ter wereld.

Emmerich zal de film onafhankelijk regisseren en produceren, waarna Lionsgate de taak van distributie en marketing op zich neemt. De productie hoopt komende herfst van start te gaan.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Moonfall' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsMoonfall

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten