Vanavond op tv: Oscargenomineerde film 'Catch Me If You Can' van Steven Spielberg

Vanavond op tv: Oscargenomineerde film 'Catch Me If You Can' van Steven Spielberg
17 mei 2020 om 15:58

Elke dag lichten we de beste film op tv voor je uit, waardoor het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Oscargenomineerde misdaadfilm Catch Me If You Can (2002) van Steven Spielberg, met Leonardo DiCaprio, Tom Hanks en Christopher Walken!

Catch Me If You Can is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, geschreven door Jeff Nathanson naar het autobiografische boek van Frank Abagnale jr. Frank doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht hij, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent.

Het is het verhaal van een valsmunter en meesteroplichter die voor zijn 21e al voor miljoenen dollars aan valse cheques uitschreef en het geld vervolgens weer even gemakkelijk uitgaf.

Bekijk hier de trailer van Catch Me If You Can:

Catch Me If You Can is vanavond om 20.00 uur te zien op Comedy Central.

Zowel de muziek geschreven door John Williams als acteur Christopher Walken werden voor de film voor een SOcar genomineerd.

Heb je Catch Me If You Can al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

Catch Me If You Can (2002)
8.1
Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Catch Me If You Can' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsCatch Me If You Can (2002)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten