Intense eerste trailer van romantische dramafilm 'After We Fell' nu te zien

Intense eerste trailer van romantische dramafilm 'After We Fell' nu te zien

Twijfels, ruzie en intens verlangen: de nieuwe trailer van After We Fell (2021) zit er vol mee. De derde film in de After-reeks is vanaf september in de bioscoop te zien en de trailer is nu te zien.

In After We Fell neemt Tessa een grote beslissing over haar eigen leven, en die beslissing is niet zonder consequenties. Haar relatie met haar familie verandert ingrijpend, en ook tussen haar en Hardin gaat het niet goed. Willen ze wel hetzelfde voor de toekomst? Is Hardin te jaloers, of is zijn argwaan jegens Tessa's nieuwe vrienden terecht? Kijk de trailer hier:

De hoofdrollen in After We Fell worden gespeeld Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin. Daarnaast spelen ook onder andere Arielle Kebbel, Mira Sorvino, Louise Lombard, Trish Daniels, Rob Estes, Ken Scott, Carter Jenkins en Chance Perdomo mee in de dramafilm.

After We Fell is de derde film in de After-reeks en is geregisseerd door Castille Landon. Erder verschenen After (2019) en After We Collided (2020). Hierna kunnen we ook nog After Ever Happy verwachten. Daarvoor is nog geen releasedatum bekend. De films zijn gebaseerd op de populaire romans van Anna Todd.

After We Fell is vanaf donderdag 2 september 2021 in de bioscoop te zien.

Afbeelding via Independent Films
Afbeelding via Independent Films
Beeld: Independent Films
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopAfter We Fell (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws