De opnames van Netflix' 'Bridgerton' zijn opnieuw onderbroken

De opnames van Netflix' 'Bridgerton' zijn opnieuw onderbroken
19 juli 2021 om 10:49

De opnames van de Netflix-serie Bridgerton (2020– ) waren nog maar net van start gegaan na een korte onderbreking vanwege een COVID-19-besmetting op de set en nu staan de opnames opnieuw stil. Er is wĂ©Ă©r iemand besmet geraakt met het virus.

Afgelopen vrijdag konden de opnames van Bridgerton na een korte onderbreking weer hervat worden, maar ver kwamen ze niet, want de opnames staan nu opnieuw stil. Toen er vrijdag iemand positief testte, werd alles acuut stilgelegd om ook de rest van de cast en crew te testen. Netflix heeft niet bekendgemaakt wie er besmet is en ook niet of het om een cast- of crewlid gaat. Wel laten ze weten dat alles uiteraard volgens de voorgeschreven protocollen is verlopen.

De productie van het tweede seizoen van Bridgerton ging afgelopen mei op verschillende plaatsen in Londen van start. Ster van de serie Phoebe Dynevor, te zien als Daphne Bridgerton, is ook in het vervolgseizoen weer present, in tegenstelling tot Regé-Jean Page die de rol van de Duke of Hastings vertolkte. De exacte reden hiervan is niet bekend. In eerste instantie claimde de acteur dat het zijn eigen keuze was om de serie na één seizoen al te verlaten, maar later gingen er geruchten de rondte dat zijn vertrek het vervolg is van een ruzie op de set.

De met Covid besmette persoon in kwestie zit nu in isolatie. Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor de derde keer hervat kunnen worden.

Bridgerton (2020– )
7.3
De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
Beeld: Still 'Bridgerton' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBridgerton (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws