Winactie Bad Moms 2

Win een prijzenpakket!


27 november 2017 om 09:43

Winactie Bad Moms 2

In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders (Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn) de uitdagingen en verwachtingen van Kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Bad Moms 2 is vanaf donderdag 30 november in de Nederlandse bioscopen te zien. Lees onderaan deze pagina hoe je een prijzenpakket kunt winnen!

Prijzenpakket winnen

Winactie

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op een prijzenpakket met daarin twee bioscoopkaarten, een schort, een cocktailshaker, een Tony's Chocolonely-reep en een canvas tas! We verloten vijf prijzenpakketten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij graag zou willen winnen en wie weet kun jij volgende week genieten van deze film!

De actie loopt t/m 3 december, de winnaars krijgen hierna bericht van ons.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

Reacties

ReactiesMeer nieuwsberichten en winacties

Bekijk meer recente nieuwsberichten

Kerstfilms en -series

Kerstfilms

Het is bijna Kerstmis, dus er zijn weer veel kerstfilms en goede series te zien. Bekijk hier wat er te zien is:

Nieuw: series op FilmVandaag

Nieuw: series op FilmVandaag Vanaf nu kun je hier ook alles over je favoriete series vinden! Lees meer of bekijk de top 100 series.

Films op tv de komende dagen