Waarom Charlize Theron niet terugkeert voor de prequel van 'Mad Max: Fury Road'

Waarom Charlize Theron niet terugkeert voor de prequel van 'Mad Max: Fury Road'
18 mei 2020 om 10:37

Regisseur George Miller is bezig met de prequel voor Mad Max: Fury Road (2015) die over het personage Furiosa zal gaan. Ook werd al bekend dat Charlize Theron daarvoor niet terug zal keren en nu is bekend geworden waarom: Miller wil geen gebruik maken van CG de-aging om Theron jonger te laten lijken.

Miller gaf aan dat hij in eerste instantie wel van plan was om de technische mogelijkheden te benutten om Theron een jongere versie van haar personage te kunnen laten spelen. Toch besloot hij dat niet te doen, omdat hij de technologie nog niet overtuigend genoeg vindt. Hierbij verwees hij naar Martin Scorsese's The Irishman (2019) waarin onder andere Robert de Niro als een jongere versie van zichzelf te zien was.

Ik denk dat er nog steeds een 'uncanny' gebied is. Iedereen staat op het punt om het op te lossen, vooral Japanse videogamedesigners, maar er is nog steeds een vrij groot gebied te overbruggen, geloof ik.

Om dat uncanny gevoel te voorkomen is Miller op zoek naar een jonge actrice die Furiosa goed neer kan zetten. Eerder werd al onthuld dat hij Anya Taylor-Joy op het oog heeft. Daarnaast werkt Miller aan een vervolg van Mad Max: Fury Road, maar daarin zal het personage van Theron niet te zien zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Mad Max: Fury Road' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsMad Max: Fury Road (2015)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten