'The Devil Wears Prada'-ster Adrian Grenier is terug in de teaser van de nieuwe Netflix-serie 'Clickbait'

'The Devil Wears Prada'-ster Adrian Grenier is terug in de teaser van de nieuwe Netflix-serie 'Clickbait'
21 juli 2021 om 18:40

The Devil Wears Prada (2006)-ster Adrian Grenier kruipt in de huid van de ogenschijnlijk perfecte gezinsman Nick Brewer in de nieuwe mini-serie Clickbait (2021). Niets is wat het lijkt als hij wordt ontvoerd, geslagen en achtergelaten met een bord met daarop de tekst: "Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views sterf ik". Het is aan Nicks zus Pia, gespeeld door Zoe Kazan en zijn vrouw, Sophie Brewer, gespeeld door Betty Gabriel, om hem te redden, maar gaandeweg leren ze een kant van Nick kennen die ze eerder nog niet ontdekt hadden. De teaser is nu te zien.

Dit is voor het eerst in lange tijd dat we Grenier weer in een hoofdrol zien, we zouden het een comeback kunnen noemen. Zes jaar lang bleef hij op de achtergrond. Hij trok zich terug op zijn boerderij in Texas en dreigde zelfs een punt achter zijn carrière als acteur te zetten.

De serie is gemaakt door Tony Ayres en Christian White. Naast Grenier zijn er ook rollen voor Phoenix Raei, Jessica Collins, Elizabeth Alexander, Abraham Lim, Ian Meadows, Steve Mouzakis en Daniel Henshall.

Clickbait bestaat uit acht afleveringen die elk vanuit een ander oogpunt verteld worden en is vanaf 25 augustus te zien op Netflix.

Clickbait (2021)
'Clickbait' gaat over Nick Brewer die er alle schijn van heeft de perfecte gezinsman te zijn totdat hij plotseling ontvoerd wordt en er kanten van zijn persoonlijkheid ontdekt worden die zij naasten nog niet kennen.
Beeld: Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sClickbait (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws