Amazon Prime Video kondigt het tweede seizoen van 'Clarkson's Farm' aan

Amazon Prime Video kondigt het tweede seizoen van 'Clarkson's Farm' aan
21 juli 2021 om 18:09

Clarkson's Farm (2021– ) is de afgelopen tijd een populaire serie gebleken. De serie werd op IMDb beoordeeld met een 9,2 en de Prime Video-kijkers deelden 5 sterren uit. Als je je wil ontspannen en ook nog wil lachen, is dit de perfecte serie. Amazon Prime Video kondigt vandaag aan dat Clarkson's Farm een vervolg krijgt.

In het eerste seizoen zagen we hoe Clarkson zijn best deed om zich in het boerenleven te verdiepen. Het waren geen gemakkelijke tijden, want de agrarische sector had te kampen met het slechtste landbouwweer in decennia en alsof dat nog niet genoeg was, kwam daar ook nog eens de pandemie bij. Aan de positieve kant leverde het wel hilarische televisie op.

Volgens Dan Grabiner, hoofd van Amazon Studios Groot-Brittannië, is het de authenticiteit, humor en charme gecombineerd met de geweldige personages op de boerderij, waardoor de serie zo enorm in de smaak valt bij het publiek. De makers zijn blij dat ze weer een jaar kunnen doorbrengen op Diddy Squat om dit grote avontuur vast te leggen. Clarkson zelf is ook enthousiast:

Clarkson's Farm wordt geproduceerd door Expectation en Con Dao Productions voor Amazon Studios. De serie wordt geregisseerd door Will Yapp, bekend van When Louis Met... Jimmy (2000) en Louis, Martin & Michael (2003). Zodra er meer details zijn over het tweede seizoen, maken we dat bekend.

Clarkson's Farm (2021– )
9.2
Volg Jeremy Clarkson tijdens zijn avontuur, door het boerenleven. De man die meermaals beweert allergisch te zijn voor het handen uit de mouwen stropen, neemt de meest arbeidsintensieve job aan die er is.
Beeld: Still 'Clarkson's Farm' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoClarkson's Farm (2021– )

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws