Laatste seizoen van 'Good Girls' vanaf volgende maand te zien op Netflix

Laatste seizoen van 'Good Girls' vanaf volgende maand te zien op Netflix
21 juli 2021 om 18:01

Goed nieuws voor fans van Good Girls (2018–2021): het vierde seizoen is vanaf augustus eindelijk te zien op Netflix! De streamingdienst maakt vandaag eindelijk de releasedatum van het nieuwe seizoen bekend. Helaas is er ook minder goed nieuws, dit vierde seizoen is namelijk tevens het laatste.

Netflix maakt vandaag de planning bekend van volgende maand en daarin staat dus ook het nieuwe seizoen van Good Girls. Vanaf 31 augustus zijn de nieuwe afleveringen al te zien. Een mooie afsluiter van de zomer dus.

Helaas sluit dit seizoen niet alleen de zomer af, maar ook de serie in zijn geheel. Onlangs werd namelijk bekend dat de serie niet wordt verlengd met een vijfde seizoen, maar dat er dus een einde komt aan het verhaal van de drie unieke moeders.

Good Girls (2018–2021)
7.8
In 'Good Girls’ orkestreren drie voorstedelijke moeders een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden.

De Amerikaanse zender NBC hoopte dat ze nog één seizoen zouden kunnen maken om het verhaal volledig af te ronden, maar dat laten de financiën helaas niet toe. Aangezien de serie in veel landen op Netflix is te zien, werd nog heel even gedacht dat de populaire streamingdienst de serie wellicht kon redden. Maar ook dat plan liep in de soep. Om welke reden de streamingdienst de serie niet oppakt, is niet bekendgemaakt.

Bekijk hier de trailer van Good Girls seizoen 4:

Seizoen 4 van Good Girls is vanaf 31 augustus te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Beeld: Still 'Good Girls' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixGood Girls (2018–2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws