'Clerks III' is bevestigd en de opnames gaan van start

'Clerks III' is bevestigd en de opnames gaan van start
21 juli 2021 om 17:46

Kevin Smith keert eindelijk terug naar zijn cultklassieker Clerks. (1994). Al sinds Clerks II (2006) wordt er gesproken over een derde deel. Lionsgate heeft onlangs de wereldwijde rechten voor een derde vervolg gekocht. De opnames van Clerks III beginnen volgende maand al in New Jersey.

Smith keert terug als regisseur en scenarist van de film. De sterren van de voorgaande films zijn ook weer van de partij. We kunnen weer genieten van Jeff Anderson als Randal, Brian O'Halloran als Dante, Jay Mewes als Jay, Smith als Silent Bob en Rosario Dawson als Becky. Dit kan niet anders dan nostalgisch worden!

Het verhaal gaat over Randal die na een hartaanval hulp vraagt van Dante, Elisa, Jay en Silent Bob om een film over zijn leven te maken. Dit alles zal zich opnieuw afspelen rond te levensmiddelenwinkel die we kennen uit Clerks.. Clerks III zou in 2017 al gemaakt worden maar Anderson trok zich terug omdat hij vreesde dat ook dit derde deel, net als de twee voorgaande delen, amper geld zou opleveren. Wat hem in de tussentijd van mening heeft doen veranderen is niet bekend, maar gelukkig is hij er weer bij! Smith maakte het nieuws over de opnames zelf bekend via Instagram en maakt meteen reclame voor de speciale Clerks III-t-shirts:

Beeld: Still 'Clerks' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopClerks. (1994)Clerks II (2006)Clerks III

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws