Cast van de Netflix-film 'We Have a Ghost' wordt verder uitgebreid

Cast van de Netflix-film 'We Have a Ghost' wordt verder uitgebreid
21 juli 2021 om 17:16

Christopher Landon, de maker van Happy Death Day (2017) en Freaky (2020) en schrijver van de Paranormal Activity-films, regisseert de nieuwe Netflix-film genaamd We Have A Ghost. Een deel van de cast was al bekend en gisteren werden Tig Notaro, Jahi Di'Allo en Jennifer Coolidge daaraan toegevoegd.

De film is gebaseerd op Geoff Maunaughs korte verhaal, Ernest, waarin we Kevin en zijn familie volgen. Hun nieuwe huis wordt belaagd door de geest Ernest. Al snel wordt Ernest een sensatie op de sociale media. Als Kevin samen met hem op pad gaat om zijn verleden te onderzoeken, worden ze doelwit van de CIA.

Ondanks de titel en Landons liefde voor horrorfilms, zal We Have a Ghost geen horror worden. In 2017 won het productiebedrijf Legendary Entertainment de rechten voor de verfilming van Manaughs korte verhaal op een veiling. Regisseur Landon zal het verhaal zelf aanpassen voor de film. Voordat de cast verder werd uitgebreid, was het al bekend dat Niles Fitch, Faith Ford, Anthony Mackie, Steve Coulter en Erica Ash rollen zouden vervullen.

De opnames van We Have a Ghost zijn al begonnen. Het is nog niet bekend vanaf wanneer de film op Netflix te zien is.

We Have A Ghost
Een man raakt bevriend met een geest die lijkt op acteur Ernest Borgnine en gaat hiermee viral op internet.
Beeld: Still 'Charm City Kings' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixWe Have A Ghost

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws