Nieuw op Amazon Prime Video: documentaire 'The Way I See It' van Dawn Porter

Nieuw op Amazon Prime Video: documentaire 'The Way I See It' van Dawn Porter
22 juli 2021 om 13:52

De bijzondere documentaire The Way I See It (2020) is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. In de documentaire volgen we Pete Souza, de officiële fotograaf van het Witte Huis, die ons een unieke kijk op het Amerikaanse presidentschap geeft.

De documentaire draait om twee periodes: de tijd dat Ronald Reagan in het Witte Huis zat, en de periode dat Barack Obama aan het roer stond. Souza was ooggetuige van het effect van de enorme verantwoordelijkheid van het presidentschap, en wist veel mooie, kwetsbare en indrukwekkende momenten vast te leggen.

De documentaire is geregisseerd door Dawn Porter. De film biedt ons niet alleen een kijkje achter de schermen van het Witte Huis, maar laat ons ook het proces zien waar Souza zelf doorheen ging. Hij begon als een gerespecteerde fotojournalist, en groeide langzaam uit tot een invloedrijke commentator die met beelden de problemen van een heel land wist te verwoorden.

The Way I See It (2020)
8.3
The Way I See It geeft een ongekende blik achter de schermen van twee van de meest iconische presidenten uit de Amerikaanse geschiedenis, Barack Obama en Ronald Reagan, gezien door de ogen van de bekende fotograaf Pete Souza.

The Way I See It is nu te zien op Amazon Prime Video. De documentaire is ook te bekijken via Pathé Thuis en Ziggo On Demand. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'The Way I See It' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoThe Way I See It (2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws