Disney+ neemt ons mee achter de schermen bij 'Loki' in nieuwe special van 'Marvel Studios Assembled'

Disney+ neemt ons mee achter de schermen bij 'Loki' in nieuwe special van 'Marvel Studios Assembled'
23 juli 2021 om 08:45

Ben je ook zo'n fan van Loki (2021– ) en kun je niet wachten op nieuw materiaal? Seizoen 2 lijkt nog ver weg te zijn, maar Disney+ heeft wel iets anders voor ons: in de nieuwe aflevering van Marvel Studios' Assembled (2021– ) nemen ze ons mee achter de schermen van de serie.

Eerder werden we ook al meegenomen achter de schermen van de spannende actieserie The Falcon and the Winter Soldier (2021), en nu is de beurt aan Loki. Disney+ kondigt de aflevering aan met een korte video, waarin we een voorproefje krijgen. Kijk de minitrailer hier:

De serie gaat over Loki, de God van het Onheil, en speelt zich af na alle chaotische gebeurtenissen uit Avengers: Endgame (2019). In Loki krijgt onze geliefde hoofdpersoon een uitdagende taak opgelegd door de mysterieuze Time Variance Authority. Hij krijgt daarbij hulp van Mobius, maar wordt ook aan alle kanten tegengewerkt. De titelrol wordt gespeeld door Tom Hiddleston en ook Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Richard E. Grant en Wunmi Mosaku spelen mee in de serie.

De Loki-special van Marvel Studios' Assembled (2021– ) kun je vinden op Disney+. Het eerste seizoen van Loki is nu ook te zien op Disney+. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

Loki (2021– )
8.4
In de serie 'Loki' hervat de schurk Loki zijn rol als de God van het onheil. De serie vindt plaats na de gebeurtenissen van 'Avengers':
Beeld: Still 'Loki' via TMDb
Tekst: Disney+

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Loki (2021– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws