Actiekomedie 'Jolt' met Kate Beckinsale vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video

Actiekomedie 'Jolt' met Kate Beckinsale vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video
23 juli 2021 om 11:41

Zin om vanavond op de bank te ploffen en een luchtige maar toch spannende film te kijken? Dan hebben we goed nieuws! De komische actiefilm Jolt (2021) is namelijk vanaf vandaag te zien via Amazon Prime Video.

De film draait om Lindy, een mooie, slimme en grappige vrouw die een groot geheim verbergt. Ze heeft een zeldzame neurotische aandoening die ervoor zorgt dat ze af en toe erg moorddadige impulsen krijgt. Deze agressiviteit kan ze alleen tegenhouden door zichzelf te elektrocuteren met een speciaal apparaat.

Jolt (2021)
5.6
Lindy is een vrouw met een pijnlijk geheim. Ze leidt namelijk aan een zeldzame neurologische aandoening, waardoor ze sporadische woede-aanvallen beleeft met moorddadige impulsen.

Door haar vreemde aandoening is ze al haar hele leven een buitenbeentje en lukt het haar tot dusver niet om liefde te vinden. Totdat ze een man tegenkomt die ze vertrouwt. Ze leren elkaar kennen en nemen lang genoeg de tijd. Lindy wordt verliefd, maar haar nieuwe liefde wordt de volgende dag vermoord. Ze is woest en begint aan een wraakzuchtige missie, op zoek naar de moordenaar. Ondertussen zit de politie haar op de hielen, want die beschouwen juist háár als hoofdverdachte. Kijk de trailer hier:

Het script van Jolt is geschreven door Scott Wascha en de film is geregisseerd door Tanya Wexler. Kate Beckinsale speelt de hoofdrol in de actiefilm, en naast haar op de set stonden onder andere Bobby Cannavale, Jai Courtney, Laverne Cox, David Bradley, Ori Pfeffer, Susan Sarandon en Stanley Tucci.

Jolt is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'Jolt' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoJolt (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws