Nieuw op Netflix: Ian McKellen en Helen Mirren in de mysterieuze film 'The Good Liar'

Nieuw op Netflix: Ian McKellen en Helen Mirren in de mysterieuze film 'The Good Liar'
24 juli 2021 om 16:38

Heb jij het door als je voor de gek gehouden wordt? In The Good Liar (2019) heeft de charmante Roy Courtnay het gemunt op Betty McLeish. McLeish is volgens zijn vooronderzoek miljoenen in geld waard en het beste van al is dat zij onlangs weduwe is geworden en nu op een datingsite opzoek is naar een nieuwe liefde. Tijd om een berichtje te sturen dus!

Wereldsterren Ian McKellen en Helen Mirren kruipen in de huid van twee mensen die de liefde weer een kans geven. Of gaat het ergens anders om? De vrouw die zo gemakkelijk op te lichten lijkt, maakt het Courtnay moeilijker dan verwacht.

The Good Liar is geregisseerd door Bill Condon en gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Nicholas Searle. Het boek is vertaald naar een filmscenario door Jeffrey Hatcher, die hetzelfde deed voor Condens Mr. Holmes (2015) waarin McKellen ook de hoofdrol had. Dit is de eerste keer dat twee van Engelands beroemdste acteurs, Mirren en McKellen, samen in een film te zien zijn. Wel waren ze meer dan twintig jaar geleden samen te aanschouwen in het toneelstuk Dance of Death.

The Good Liar is vanaf vandaag te zien op Netflix.

The Good Liar (2019)
6.7
Meesteroplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish (Helen Mirren) online ontmoet.
Beeld: Still 'The Good Liar' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Good Liar (2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws