De trailer van 'The Walking Dead' seizoen 11 is nu te zien

De trailer van 'The Walking Dead' seizoen 11 is nu te zien
25 juli 2021 om 10:44

Net als de makers van Lucifer (2016–2021), waren de makers van de The Walking Dead (2010– ) gisteren aanwezig op het jaarlijkse evenement Comic Con. Ze kwamen niet met lege handen en hadden groot nieuws. De trailer van het slotseizoen van The Walking Dead is nu te zien.

Producer Scott Gimple en productieleider Angela Kang hebben weinig moeite gedaan om te verbergen of te ontkennen dat Eugene en haar gezelschap deel uitmaken van 'The Commonwealth', net als in de stripboeken. In deze trailer wordt dat eindelijk bevestigd.

In de trailer zien we beelden van een schijnbaar volmaakte gemeenschap: gelukkige gezinnen op de fiets, artiesten en de Union Station. Dan verschijnt Lance Hornsby met aan haar zijde de soldaten van de Commonwealth met de boodschap: "Vecht tegen de doden. Red de levenden. De Commonwealth manier".

Hornsby zal worden gespeeld door nieuw castlid Josh Hamilton. Andere nieuwe castleden zijn Laila Robins als Gouveneur Pamela Milton, Michael James Shaw als Mercer en Margot Bingham als Stephanie.

Het laatste seizoen bestaat uit wel 24 afleveringen, opgesplitst in 3 delen. De afleveringen zullen over een tijdspanne van ongeveer een jaar worden uitgezonden. Voorlopig hoeven we dus nog geen afscheid te nemen van deze serie. In de Verenigde Staten keert The Walking Dead terug op 22 augustus. Zolang de deal tussen het Amerikaanse AMC en Netflix nog voortduurt, zal de release in Nederland snel volgen op die in de VS.

De eerste 10 seizoenen van The Walking Dead zijn nu te zien op Netflix.

The Walking Dead (2010– )
8.2
In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
Beeld: Still 'The Walking Dead' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Video'sThe Walking Dead (2010– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws