Steven Spielberg deelt meer beelden van nieuwe versie 'West Side Story'

Steven Spielberg deelt meer beelden van nieuwe versie 'West Side Story'
28 juli 2021 om 17:21

Er is een nieuwe teaser uit van Steven Spielbergs West Side Story (2021). In deze korte clip maken we kennis met Maria (Rachel Zegler) en Tony (Ansel Elgort) . We zien hoe ze in eerste instantie tot elkaar aangetrokken werden en hoe er nu langzaam maar zeker een romance opbloeit. De nieuwe beelden zijn nu te zien.

Deze nieuwe teaser wordt muzikaal ondersteund door Oscarwinnaar Rita Morena met het lied Somewhere. West Side Story is een nieuwe versie, gebaseerd op de klassieker West Side Story (1961) van regisseurs Jerome Robbins en Robert Wise met in de hoofdrol Natalie Wood en Richard Beymer. De eerste versie van de film was erg populair zowel bij het publiek als binnen de filmindustrie en won zelfs de Oscar voor beste film van het jaar.

Ook Spielbergs West Side Story vertelt het klassieke verhaal over twee rivaliserende bendes en een onmogelijke romance die ontstaat. Dit is de eerste keer dat Spielberg een musicalfilm regisseert. Volgens scenarist Tony Kushner heeft hij zich meer aan het originele verhaal van Arthur Laurents boek gehouden dan de voorgaande versie. De film zou eigenlijk vorig jaar al in de bioscoop verschijnen, maar de release werd uitgesteld door de pandemie. De releasedatum staat nu gepland voor 9 december dit jaar.

West Side Story (2021)
Een adaptatie van de musical uit 1957, 'West Side Story', over verboden liefde en de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee tienerbendes van verschillende etnische achtergronden.
Beeld: Still 'West Side Story' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video's BioscoopWest Side Story (1961)West Side Story (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws