Jessica Garner werkt met Netflix aan vervolg op komische familiefilm 'Yes Day'

Jessica Garner werkt met Netflix aan vervolg op komische familiefilm 'Yes Day'
29 juli 2021 om 09:24

Golden Globe-winnares Jennifer Garner gaat opnieuw samenwerken met Netflix. De actrice heeft een nieuw contract getekend, waarin onder andere een vervolg op familiekomedie Yes Day (2021) is afgesproken.

De productie van de tweede Yes Day-film is al begonnen. Garner zal in de film opnieuw de rol van Allison Torres spelen. Bij Netflix zijn ze blij dat Garner terug is:

Ik werkte 15 jaar geleden voor het eerst met Jennifer aan The Kingdom en beschouw mezelf als zeer gelukkig dat ik vandaag de dag nog steeds zaken met haar doe. Als acteur heeft ze bewezen ongelooflijk veelzijdig te zijn, en ze benadert elk aspect van haar werk met zoveel detail en voorbereiding. Dat maakt haar een heel waardevolle partner en producent.

Scott Stuber, Head of Global Film bij Netflix

Yes Day is een familiekomedie gebaseerd op een kinderboek van Amy Krouse Rosenthal. De film verscheen afgelopen maart op Netflix en gaat over twee ouders die meestal nee zeggen, maar dan besluiten om een dag lang ja te zeggen op alle wilde verzoeken van hun kinderen. Samen beleeft het gezin een wervelende dag vol plezier en avontuur.

Yes Day (2021)
5.7
Allison en Carlos zijn het beu om altijd 'nee' te zeggen tegen hun kinderen en collega's. Daarom geven ze hun kinderen een 'ja-dag', waarop deze 24 uur lang zelf de regels mogen bepalen.

Naast Garner speelden ook Edgar Ramirez, Jenna Ortega, Julian Lerner en Everly Carganilla hoofdrollen in de familiefilm. Yes Day is geregisseerd door Miguel Arteta en werd tijdens de eerste vier weken na de release door meer dan 62 huishoudens bekeken. Daarmee is het de grootste Kids & Family-film van Netflix tot nu toe. Yes Day is nu te zien op Netflix. De productie van het vervolgdeel is op dit moment aan de gang. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Yes Day' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixYes Day (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws