Romantisch fragment van seizoen 2 van Netflix-serie 'Outer Banks' nu al te zien

Romantisch fragment van seizoen 2 van Netflix-serie 'Outer Banks' nu al te zien
29 juli 2021 om 09:53

Fans van Outer Banks (2020– ) wachten al maanden in spanning op het tweede seizoen van de serie en morgen is het eindelijk zo ver. Netflix weet hoe veel we uitkijken naar de nieuwe afleveringen en deelt alvast een romantisch fragmentje uit het nieuwe seizoen.

De afgelopen maand kregen we al twee andere fragmenten uit de nieuwe afleveringen te zien. De video's geven ons samen een idee wat de hoofdpersonen van de populaire spannende dramaserie in het nieuwe seizoen uit zullen spoken. Kijk het romantische fragment van vandaag hier:

De hoofdrollen in Outer Banks worden gespeeld door Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Deion Smith, Charles Esten, Carlacia Grant en Elisabeth Mitchel. De serie is bedacht en gemaakt door Josh Pate, Jonas Pate en Shannon Burke en gaat over een vriendengroep die na een orkaan en allerlei mysterieuze gebeurtenissen samen in een groot avontuur belanden. Het tweede seizoen belooft minstens zo spannend te worden als het eerste.

Outer Banks (2020– )
7.6
'Outer Banks' is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina.

Het eerste seizoen van Outer Banks is nu te zien op Netflix. Het tweede seizoen verschijnt daar morgen, op 30 juli. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Netflix Media Center
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sOuter Banks (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws