Netflix voegt vandaag 20+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 20+ films toe: dit zijn de 10 beste
1 augustus 2021 om 10:08

Aan het begin van de maand voegt Netflix doorgaans veel nieuwe films en series toe. Ook deze eerste dag van augustus is de streamingdienst in een goede bui en wordt het aanbod met een hele reeks films uitgebreid.

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 10 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Zo zijn nu de sportfilms Creed (2015) en Creed II (2018) te zien. Daarnaast voegt Netflix opnieuw Star Trek (2009) toe aan het aanbod, net als The Great Gatsby (2013). Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 8.1
  Kijk op Netflix • Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten.
 2. 7.9
  Kijk op Netflix • Met de USS Enterprise, het meest geavanceerde ruimteschip dat ooit gebouwd is, moeten de rekruten van Starfleet optreden tegen een hels heerschap dat de mensheid bedreigt.
 3. 7.8
  Kijk op Netflix • Chuck Noland is technicus bij koeriersbedrijf FedEx. Door zijn drukke werkzaamheden heeft Chuck weinig tijd voor zijn vriendin Kelly.
 4. 7.6
  Kijk op Netflix • Adonis Johnson (Michael B. Jordan) heeft zijn beroemde vader nooit gekend, wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed stierf voordat hij geboren werd.
 5. 7.5
  Kijk op Netflix • Jackie Brown (Pam Grier) is een stewardess die haar schamele inkomen probeert aan te zuiveren door zwart geld het land in te smokkelen voor wapenhandelaar Ordell.
 6. 7.2
  Kijk op Netflix • The Great Gatsby vertelt het verhaal van beginnend schrijver Nick Carraway (Tobey Maguire) die in het voorjaar van 1922 de Amerikaanse provincie verruilt voor New York City.
 7. 7.2
  Kijk op Netflix • Op het moment dat Ted Crawford ontdekt dat zijn jonge vrouw vreemdgaat, plant hij de perfecte moord. Ted schiet haar koelbloedig neer, bekent openlijk wat hij heeft gedaan en na zijn arrestatie krijgt hotshot Willy Beachum de schijnbaar eenvoudige taak de veroordeling te regelen.
 8. 7.1
  Kijk op Netflix • Een 70-jarige weduwnaar (Robert de Niro) ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven.
 9. 7.1
  Kijk op Netflix • Het leven is voor Adonis Creed een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven.
 10. 7.0
  Kijk op Netflix • Nadat Lee (Jackie Chan), een detective uit Hong Kong, een grote buit van de crimineel Juntao heeft teruggevonden kidnapt deze de dochter van een Chinese diplomaat in Los Angeles.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws