Regisseurs 'Beverly Hills Cop 4': 'Er is nog geen script'

Regisseurs 'Beverly Hills Cop 4': 'Er is nog geen script'
20 mei 2020 om 13:34

De Vlaamse regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, die dit jaar wereldwijd doorbraken met Bad Boys for Life (2020), laten weten dat ze nog steeds van plan zijn Beverly Hills Cop 4 te maken. Echter, het script is nog steeds niet geschreven.

We hebben nu een screenwriter aangenomen die snel een eerste versie gaat schrijven, of in ieder geval een eerste idee van het verhaal. Daarna gaan we samen kijken wat we van deze eerste versie vinden, maar we zijn enthousiast en hopen dat we met een icoon als Eddie Murphy mogen samenwerken. Dat zou geweldig zijn.

El Arbi

El Arbi en Fallah werken net als de Russo-broers altijd als duo aan films. Voor het Bad Boys-avontuur van dit jaar maakten ze eerder Image (2014), Black (2015) en Patser (2018). Beverly Hills Cop 4 wordt hun tweede grote Amerikaanse film.

Het vervolg op de klassieke politiefilms met Eddie Murphy is het volgende grote project van Netflix. Studio Paramount probeert al jaren tevergeefs de plannen van de grond te krijgen, maar pas als ze de regisseurs El Arbi en Fallah in 2016 binnenslepen komt er vaart achter. Helaas moest Beverly Hills Cop 4 toen wijken voor de productie van Bad Boys for Life. In de tussentijd kocht Netflix de rechten van Paramount.

Zo'n 26 jaar na de laatste film zal Murphy terugkeren als Axel Foley, de eigenwijze agent die er alles aan doet om de slechteriken te ontmaskeren. Vorig jaar werkte Murphy ook al samen met Netflix voor zijn rol in de film Dolemite Is My Name (2019).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Beverly Hills Cop' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixBeverly Hills Cop (1984)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten