MTV Cribs gaat voor lockdowneditie langs bij profvoetballers

MTV Cribs gaat voor lockdowneditie langs bij profvoetballers
20 mei 2020 om 13:40

Het iconische MTV-programma MTV Cribs, waarin beroemdheden een kijkje geven in hun luxe huizen, komt met een speciale editie vanwege de wereldwijde lockdown: MTV Cribs: Footballers Stay Home.

Dit keer geen acteurs of bekende zangeressen, maar profvoetballers, die hun huis blootgeven. De vierdelige serie gaat onder andere langs bij de middenvelder van Manchester United, Jesse Lingard, en verdediger van Arsenal, David Luiz. Ook Andreas Pereira, Axel Witsel en onze eigen Lieke Martens komen voorbij.

Tijdens de rondleiding in hun woning krijgen we meer te zien van de voetballers als persoon, en nemen ze de kijker mee langs hun dagelijkse routine. Hoe blijven ze thuis fit? En wat ligt er allemaal in hun koelkast?

De opnames zijn geheel in stijl van het nieuwe normaal verlopen: de voetballers kregen een iPhone toegestuurd met een draagbaar statief om zelf de beelden te schieten. Tegelijkertijd werden ze door een producent op afstand via videoverbinding begeleid.

Sinds 2000 is MTV Cribs een grote hit op de zender. Waar ze in het begin alleen bij artiesten en muzikanten langsgingen, brachten ze vanaf 2005 ook bezoekjes bij bekende acteurs en atleten. Vorig jaar werd bekend dat het programma regelmatig afleveringen in scène heeft gezet. Zangeres JoJo biechtte op dat de opnames niet in haar eigen huis plaats hadden gevonden en dat veel van de dure spullen gehuurd waren.

MTV Cribs: Footballers Stay Home wordt vanaf 1 juni uitgezonden in 180 landen op MTV International.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'MTV Cribs UK' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

SeriesMTV Cribs

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten