Trailer 'Infamous': een moderne versie van Bonnie en Clyde

Trailer 'Infamous': een moderne versie van Bonnie en Clyde
20 mei 2020 om 14:16

Vertical Pictures brengt de trailer uit van Infamous (2020), de nieuwste misdaadthriller van Joshua Caldwell. De eerste beelden onthullen dat de film een hedendaagse draai aan het bekende Bonnie en Clyde-verhaal geeft.

Bella Thorne speelt Arielle, een rebels meisje op zoek naar avontuur en bovenal roem. Ze ontmoet Dean (gespeeld door Jake Manley), een ex-gevangene die voor zijn gewelddadige vader werkt. De twee hebben direct een klik. Nadat de vader van Dean overlijdt door een ongeluk, slaat het koppel op de vlucht. Om zichzelf te blijven financieren overvallen de twee kleine winkels en tankstations. In haar zoektocht naar populariteit besluit Arielle hun illegale praktijken te livestreamen. En dan gaan ze viral.

"Er is niet met Bella Thorne te sollen in deze intense misdaadthriller die een nieuw inzicht geeft in het verlangen naar roem op sociale media.

Rich Goldberg, co-president Vertical Entertainment

Bekijk hier de trailer van Infamous:

Infamous zal niet in bioscopen te zien zijn maar krijgt 12 juni direct een digitale release. Vertical volgde deze strategie eerder deze maand ook al voor de nieuwste film van Tom Hardy, Capone (2020).

Infamous (2020)
Arielle (Bella Thorne) is een rebels meisje dat op zoek is naar avontuur en bovenal roem. Ze ontmoet Dean (Jake Manley), een ex-gevangene die voor zijn gewelddadige vader werkt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster 'Infamous' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's FilmsInfamous (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten