Donald Glover heeft een idee voor het plot van een 'Community'-film

Donald Glover heeft een idee voor het plot van een 'Community'-film
20 mei 2020 om 15:01

Het hangt al maanden in de lucht: komt er een film van de populaire komedieserie Community (2009–2015)? Het is nog steeds onduidelijk, maar de recentelijke virtuele samenkomst van de cast wakkert de vraag naar een film aan. Donald Glover, die Troy speelt in de serie, heeft wel een idee voor het plot van zo'n Community-film.

Tijdens hun digitale samenkomst was Pedro Pascal, bekend van The Mandalorian (2019– ) en Narcos (2015–2017), te gast voor een Q&A-sessie met de cast. Toen hij naar het plot van een Community-film vroeg, had Glover zijn antwoord al klaarliggen. Nadat hij eerst grapte dat zijn personage Troy Barnes waarschijnlijk dood zou zijn, vertelt hij dat het interessant zou zijn als Abed (Danny Pudi) op zoek zou gaan naar Troy. Pudi ziet hier ook wel wat in:

Ik vind het echt een tof idee dat Troy vermist wordt en dat het Abeds missie is om hem te vinden, om iemand op te sporen; dat zou zo leuk zijn!

Of dit idee uiteindelijk verwezenlijkt zal worden is nog onduidelijk. Überhaupt weet nog niemand óf er een film komt. Zowel de cast en crew heeft laten weten dat ze graag een film zouden maken, maar concrete plannen blijven tot nu toe uit.

Community (2009–2015)
8.5
Jeff Winger (Joel McHale) is een geschorste advocaat die terug naar de collegezalen moet om weer een geldig diploma te halen.

Sinds Netflix afgelopen april alle seizoen van Community online zette, is de serie populairder dan ooit.

Bekijk hier de virtuele reünie van de cast terug:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Community' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Films Video on demand NetflixCommunity (2009–2015)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten