Afwezigheid Hope in seizoen 3 van 'Virgin River' is het resultaat van reisbeperkingen

Afwezigheid Hope in seizoen 3 van 'Virgin River' is het resultaat van reisbeperkingen
3 augustus 2021 om 14:05

Naast de vele bekende gezichten die we weer terugzagen in het derde seizoen van Virgin River (2019– ), was het gemis van een ander personage opvallend. Annette O'Toole, ook wel bekend als burgemeester Hope, was namelijk alleen kort te zien via videogesprekken. Waarom is dit eigenlijk?

Let op: dit artikel bevat spoilers van Virgin River seizoen 3!

Hoewel fans zich al zorgen maakte dat de actrice de serie gaat verlaten, blijkt haar afwezigheid in het nieuwe seizoen het gevolg te zijn van de pandemie. Wegens de reisbeperkingen lukte het de actrice namelijk niet om naar de set te komen in Vancouver. Ze kon daardoor niet bij de opnames zijn van seizoen 3. Seriemaker Sue Tenney heeft dit vrij creatief weten op te lossen door het script aan te passen.

We werden getroffen door corona net zoals elke serie, en het was onmogelijk voor Annette om ons hier in Vancouver te komen vergezellen. Persoonlijk hou ik van Hope. Ik hou van het personage, dus zijn we in de schrijverskamer bezig geweest om te kijken hoe we haar in leven kunnen houden in de show, met slechts beperkte toegang.

Als Doc (Tim Matheson) zich op een gegeven moment zorgen maakt over Hope, die de stad verliet om haar tante te bezoeken en te maken kreeg met een aankomende orkaan, lukt het hem niet om haar te bereiken. Uiteindelijk lukt het haar om via Lilly (Lynda Boyd) een videogesprek op te zetten met Doc.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Helaas kon Hope daarna ook niet bij de begrafenis van Lilly zijn doordat ze gewond raakte in een heftig auto-ongeluk. Aan het einde van het seizoen brengt Doc een bezoek aan haar in het ziekenhuis, maar ook dan krijgen we de actrice niet te zien. Seriemaker Tenney verklapte echter ook al dat ze het ongeluk zal overleven en zeker terugkeert in een mogelijk vierde seizoen.

Seizoen 1 tot en met 3 van Virgin River zijn nu te zien op Netflix. De serie is nog niet verlengd met een vierde seizoen, hoewel dit wel wordt verwacht.

Virgin River (2019– )
7.4
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws