'Virgin River'-acteur Tim Matheson heeft goed nieuws over seizoen 4

'Virgin River'-acteur Tim Matheson heeft goed nieuws over seizoen 4
23 juli 2021 om 18:07

Seizoen 3 van de immens populaire serie Virgin River (2019– ) had weer een redelijk aantal onverwachte wendingen voor de hoofdrolspelers, maar komen ze terug en gaat het verhaal voort? Het is duidelijk dat seizoen 4 al besproken is onder de makers. Netflix daarentegen, heeft hier nog geen uitspraken over gedaan. Tim Matheson die de rol speelt van de plaatselijke arts van de stad, Doc Mullins, laat er wel iets over los.

In een recent radio-interview vertelde Matheson dat de cast zich voorbereidt op nieuwe opnames:

Netflix blijft stil over productie-updates. Ik ben bang om teveel te zeggen. Ik heb begrepen dat de opnames elk moment kunnen beginnen.

Dit is niet voor het eerst dat er naar seizoen 4 gehint wordt. Het gerucht ging rond dat de opnames eind juli al zouden beginnen en productieleider Sue Tenney zei dat het vervolgseizoen bijvoorbeeld dieper in zou kunnen gaan op Hope's herstel. Verder schijnt het ook al een tijdje bij de cast bekend te zijn dat een van de overleden personages terug zou worden gebracht voor een eventueel vierde seizoen.

Alles duidt erop dat Virgin River seizoen 4 eraan zit te komen. We wachten nu eigenlijk alleen nog maar op bevestiging van Netflix. De makers publiceerde zojuist wel nog wat achter de schermen foto's van seizoen 3.

Seizoen 1, 2 en 3 van Virgin River zijn nu beschikbaar op Netflix.

Virgin River (2019– )
7.4
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws