De eerste trailer van 'Nine Perfect Strangers' met Nicole Kidman is nu te zien

De eerste trailer van 'Nine Perfect Strangers' met Nicole Kidman is nu te zien
23 juli 2021 om 18:33

Vanaf later deze zomer kunnen we het mysterieuze verhaal van Nine Perfect Strangers (2021– ) volgen dat zich afspeelt op een wellness resort. Negen gestresste stadsbewoners proberen hier een betere manier van leven te vinden, maar het resort blijkt niet wat ze ervan verwacht hadden. Ondanks de grote weelde, verwennerij, mindfulness en meditatie wordt dit resort een uitdaging in plaats van een oord van ontspanning. De eerste trailer van Nine Perfect Strangers is nu te zien.

Zouden tien dagen op het resort je echt kunnen veranderen? Deze negen volmaakte vreemdelingen zullen dit gauw ontdekken. Allen bezoeken zij het resort om een andere reden, maar niemand heeft zich kunnen voorbereiden op wat er komen gaat. Zowel de geheimen van gastvrouw Masha, gespeeld door Nicole Kidman, als die van de bezoekers komen aan het licht.

De serie is gebaseerd op de bestseller van Liane Moriarty die in 2018 uitkwam, met als Nederlandse titel Negen Volmaakte Vreemdelingen. Naast Kidman zijn er ook rollen voor onder andere Tiffany Boone, Bobby Cannavale, Luke Evans, Melvin Gregg, Regina Hall, Melissa McCarthy, Samara Weaving en Michael Shannon. De serie zou opgenomen worden in de Verenigde Staten, maar de pandemie gooide roet in het eten. Gelukkig kon de productie verplaatst worden naar Australië waar minder restricties golden.

Nine Perfect Strangers is vanaf 20 augustus te zien via Amazon Prime Video.

Nine Perfect Strangers (2021– )
7.4
'Nine Perfect Strangers' draait om negen gestresste stadsbewoners die in een kuuroord hun weg proberen te vinden naar een betere manier van leven.
Beeld: Still 'Nine Perfect Strangers' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoNine Perfect Strangers (2021– )

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws