Charlize Theron te zien als onsterfelijke huurling in trailer Netflix Original 'The Old Guard'

Charlize Theron te zien als onsterfelijke huurling in trailer Netflix Original 'The Old Guard'
21 mei 2020 om 17:01

Netflix brengt de officiële trailer uit voor de nieuwe actiefilm The Old Guard (2020), met Charlize Theron in de hoofdrol. In de trailer is Theron te zien als een onsterfelijke huurling genaamd Andromache of Scythia.

Gebaseerd op de stripboeken van Greg Rucka en geregisseerd door Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights (2014)), gaat The Old Guard over een groep onsterfelijke huurlingen die door Andromache bijeen worden gebracht en in de 21e eeuw ontdekken dat het moeilijker is om hun geheim veilig te houden dan ze dachten. Terwijl ze vechten tegen een organisatie die gebruik wil maken van hun krachten, zullen ze Nile (KiKi Layne) als laatste lid van het team rekruteren.

De trailer laat zien hoe onsterfelijk ze zijn, want het team overleeft een regen van kogels en een wond aan Nile's arm geneest heel snel.

The Old Guard (2020)
6.6
'The Old Guard' is gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse graphic novel-serie van auteur Greg Rucka en illustrator Leandro Fernández.

Marwan Kenzari, Matthias Schoenaerts, en Luca Marinelli zijn te zien als de andere leden van Andy's team, en onder anderen Chiwetel Ejiofor en Harry Melling die de achtervolgers spelen.

The Old Guard staat gepland voor een release op Netflix op 10 juli.

Beeld: Still 'The Old Guard' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Old Guard (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws