Michael Sheen en David Tennant maken lockdowncomedy

Michael Sheen en David Tennant maken lockdowncomedy
22 mei 2020 om 15:40

Michael Sheen en David Tennant, die eerder samen te zien waren in de serie Good Omens (2019), gaan opnieuw samen aan de slag. In een korte serie spelen de twee acteurs de rol van acteurs die een toneelstuk proberen te maken.

Ze nemen de veiligheidsregels omtrent de pandemie uiterst serieus, en schieten de film dan ook zelf, in hun eigen huis, of via een videocall. Dat is nogal een uitdaging, maar die gaan de heren graag aan. De BBC Press Office twitterde eerder vandaag een voorproefje:

Charlotte Moore, inhoudelijk directeur van de BBC, zegt over de serie:

Het is zo belangrijk dat de BBC zijn kijkers wat humor en opluchting kan geven in deze periode. Ik vind dit idee van Michael en David fantastisch.

De serie zal bestaan uit 6 afleveringen van 15 minuten en naast Sheen en Tennant zullen er nog een aantal sterren gastrollen vervullen, die nog zullen worden aangekondigd. Ook Tennants vrouw, Georgia, heeft een rol in de komedie.

De serie is geschreven en geregisseerd door Simon Evans en is gebaseerd op een idee van Evan en Phin Glynn. De serie zal in juni worden uitgezonden op BBC One.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Good Omens' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten