Deze nieuwe Netflix Original-series kun je vanaf juni gaan bingen

Deze nieuwe Netflix Original-series kun je vanaf juni gaan bingen
24 mei 2020 om 09:18

Van tevoren weten we van Netflix Originals al vaak welke films en series er zullen gaan verschijnen en wanneer. Ook de planning voor juni is weer door Netflix bekendgemaakt en er staat weer heel wat op het programma! We tellen maar liefst 14 nieuwe Netflix Original-series en 15 nieuwe seizoenen van reeds uitgebrachte Netflix Original-series.

In bijna alle gevallen voegt Netflix het gehele seizoen toe van een serie. De enige series die wekelijks te zien zijn lijken Patriot Act with Hasan Minhaj (2018– ) en de populaire reeks The 100 (2014– ) te zijn, die onderaan het artikel zijn vermeld.

We hebben alle nieuwe Netflix Original-series verder in 2 lijsten verdeeld: een lijst met de geheel nieuwe series en een lijst met nieuwe seizoenen. Beide lijsten zijn hieronder te vinden. Als het gaat om een nieuw seizoen, wordt bij de serie het nummer van het seizoen vermeld.

Nieuwe Netflix Original-series

Dit zijn alle 14 geheel nieuwe Netflix Original-series die gepland staan voor in de maand juni. Series die al op Netflix te zien zijn, maar waarvan er een nieuw seizoen in de maand mei op de planning staat, staan in de andere lijst hieronder vermeld.

Nieuwe seizoenen van Netflix Original-series

Dit zijn alle 15 Netflix Original-series waarvan een nieuw seizoen in mei op Netflix wordt verwacht. In de meeste gevallen gaat het om een tweede of derde seizoen, maar in sommige gevallen ook om een vierde of zelfs vijfde seizoen. Welk specifieke seizoen aan Netflix wordt toegevoegd staat bij de serie vermeld met een 'S' ervoor.

Nieuwe wekelijkse afleveringen

Deze series zullen wekelijks te zien zijn beginnend in mei, maar ook nog met nieuwe afleveringen in juni (en verder). Een kanttekening moet worden gemaakt bij The 100, gezien deze serie geen Netflix Original is.

Deze series en seizoenen staan dus allemaal op de planning voor juni. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten