Animatiefilm 'The Willoughbys' al 37,6 miljoen keer bekeken op Netflix

Animatiefilm 'The Willoughbys' al 37,6 miljoen keer bekeken op Netflix
24 mei 2020 om 12:38

De Netflix-animatiekomedie The Willoughbys (2020) heeft in vier weken tijd al 37,6 miljoen huishoudens bereikt, laat de streamingdienst via Twitter weten.

De familiefilm is een regelrechte hit: met 37,6 miljoen huishoudens die de film al hebben gezien is het de best bekeken animatiefilm van het jaar tot nu toe. Netflix laat dat weten op Twitter met een kort fragment:

The Willoughbys gaat over de kinderen van de familie Willoughby: Tim, Jane en de tweeling Barnaby A en Barnaby B, vier kinderen met ouders die hen verwaarlozen. De kinderen zijn ervan overtuigd dat ze zichzelf beter kunnen opvoeden dan hun ouders.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit onder anderen Tjitske Reidinga, Soundos El Ahmadi, Paul Groot, Johnny Kraaijkamp jr., Patrick Martens, Vajèn van den Bosch, Murth Mossel en Wart Kamps. In de originele versie wordt het verhaal verteld door Ricky Gervais, die de film ook produceerde.

Bekijk hier de trailer van The Willoughbys:

The Willoughbys is sinds 22 april te zien op Netflix!

The Willoughbys (2020)
6.4
De kinderen van de familie Willoughby zijn ervan overtuigd dat ze beter af zijn als ze zichzelf opvoeden en smeden een sluw plan om hun egoïstische ouders op vakantie te sturen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Willoughbys' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Willoughbys (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten