'Space Jam: A New Legacy' met LeBron James vanaf 30 augustus ook on demand te bekijken

'Space Jam: A New Legacy' met LeBron James vanaf 30 augustus ook on demand te bekijken
23 augustus 2021 om 16:55

De avontuurlijke animatiefilm Space Jam: A New Legacy (2021) draait op dit moment overal in het land in de bioscoop, maar binnenkort kun je ook thuis van de sportieve film met LeBron James genieten. De film is namelijk vanaf 30 augustus te bekijken via verschillende steamingdiensten.

Tijdens een reis naar de studio's van Warner Bros. raken LeBron James en zijn zoontje gevangen in een filmwereld vol bekende verhalen en personages, die allemaal gecontroleerd wordt door een op hol geslagen kracht genaamd Al G. Om zijn zoontje te redden, gaat James met de Looney Tunes op avontuur door een fantasiewereld vol iconische filmscènes.

Om terug naar huis te kunnen, moeten de basketballer samen de Looney Tunes een wereldwijd bekeken basketbalwedstrijd zien te winnen waarvoor digitale superversies van NBA- en WNBA-spelers zijn gecreëerd. Krijgt het atypische basketbalteam het samen voor elkaar?

Naast James spelen ook Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba, Cedric Joe, Khris Davis, Ceyair J Wright en Harper Leigh Alexander mee in de film. Space Jam: A New Legacy werd geregisseerd door Malcolm D. Lee. Het scenario werd geschreven door onder andere Celeste Ballard, Jesse Gordon en Juel Taylor.

Space Jam: A New Legacy (2021)
4.4
LeBron wordt samen met zijn jonge zoon Dom gevangengezet in een digitale wereld door een valse AI (artificiële intelligentie).

Space Jam: A New Legacy draait op dit moment overal in Nederland in de bioscoop. De film is vanaf 30 augustus ook te bekijken via Pathé Thuis, Amazon Prime Video en Apple TV.

Beeld: Still 'Space Jam: A New Legacy' via TMDb
Tekst: Warner Home Video

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Apple TV+ Amazon Prime Video Pathé ThuisSpace Jam: A New Legacy (2021)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws