De Kastanjeman richt een bloedbad aan in de trailer van Deense Netflix-serie 'Kastanjemanden'

De Kastanjeman richt een bloedbad aan in de trailer van Deense Netflix-serie 'Kastanjemanden'
13 september 2021 om 11:18

De maker van The Killing (2007–2012) brengt ons binnenkort een gloednieuwe Deense thrillerserie: Kastanjemanden (2021). Netflix onthult vandaag de eerste meeslepende trailer.

Als er verschillende moorden worden gepleegd, lijken er geen verbanden te zijn, behalve dat er bij de lijken een klein mannetje van kastanjes wordt gevonden. De mannetjes bevatten vingerafdrukken van de 12-jarige ontvoerde dochter van de Minister van Sociale Zaken. Zou ze nog leven? En wie is de Kastanjeman?

Bekijk hier de trailer van Kastanjemanden:

De thrillerserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van seriemaker Søren Sveistrup en de hoofdrollen worden gespeeld door Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard, Iben Dorner, Lars Ranthe, David Dencik, Esben Dalgaard, Morten Brovn, Jens Jørgen Spottag, Camilla Lau, Peder Thomas Pedersen, Marie-Lydie Melono Nokouda en Anders Hove.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Kastanjemanden is vanaf 29 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix. Of bekijk ons overzicht van de beste Deense series op Netflix.

Kastanjemanden (2021)
Een jonge vrouw wordt bruut vermoord aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen en een van haar handen ontbreekt.
Beeld: Still 'Kastanjemanden' via Netflix / Tine Harden
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sKastanjemanden (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws