Zuid-Koreaanse serie 'Squid Game' vanaf vandaag te zien op Netflix

Zuid-Koreaanse serie 'Squid Game' vanaf vandaag te zien op Netflix
17 september 2021 om 09:41

Netflix voegt vandaag een gloednieuwe Zuid-Koreaanse serie toe: Squid Game (2021), waarin 456 deelnemers hun leven riskeren in een mysterieus overlevingsspel.

De titel van de serie verwijst volgens Netflix naar een eenvoudig maar fysiek en agressief kinderspel dat in steegjes in de buurt wordt gespeeld. In de eerste teaser zien we hoe 456 deelnemers hun levens op het spel zetten voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft. Maar één iemand kan de strijd winnen.

Bekijk hier de trailer van Squid Game:

De hoofdrollen worden gespeeld door Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Oh Young-soo, Wi Ha-Jun, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam en Kim Joo-ryoung. De serie wordt geregisseerd door Hwang Dong-hyuk, die eerder Miss Granny (2014) en Namhan Sanseong (2017) regisseerde.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix / Youngkyu Park
Afbeelding via Netflix / Youngkyu Park

Squid Game bestaat uit negen afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk ons overzicht van de beste Zuid-Koreaanse series op Netflix.

Squid Game (2021)
8.2
Kijk op Netflix • 456 deelnemers zetten hun levens op het spel voor de winst van 45,6 miljard in de prijzenpot. Wie faalt, sterft.
Beeld: Still 'Squid Game' via Netflix / Youngkyu Park

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSquid Game (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws