Louis Theroux maakt voor Amazon Prime Video een documentaire over rapper KSI

Louis Theroux maakt voor Amazon Prime Video een documentaire over rapper KSI
16 september 2021 om 09:11

Louis Theroux is bezig met een nieuw project. De Britse filmmaker gaat voor Amazon Prime Video een documentaire produceren over Olajide Olatunji, beter bekend als rapper KSI. De opnames zijn op dit moment aan de gang en de film zal in de loop van 2022 verschijnen.

Hij heeft meer dan 35 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanalen, fans over de hele wereld en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke online sterren van dit moment. Hij is pas 27, maar bereikt met zijn video's een gigantisch publiek. En zijn talent gaat verder dan hiphop: ook op het gebied van gaming, komedie en boksen heeft hij een schare fans om zich heen verzameld. In de documentaire volgen we KSI terwijl hij zich opmaakt voor een belangrijke nieuwe stap in zijn carrière.

KSI wil zijn wereld graag aan zijn fans laten zien, en bood het productieteam van de documentaire dan ook volledige toegang tot zijn leven. Dat resulteert in een intieme film vol met grootse momenten. We krijgen te zien hoe hij zich voorbereidt op een uitverkochte Europese tour en een gigantische show in de Wembley Arena, maar ook hoe hij omgaat met kritiek en de stap van online naar offline probeert te maken. Producent Theroux geniet van de samenwerking:

"Het is een enorme kick om met JJ samen te werken aan deze fantastische documentaire. Hij is een enorm talent, een fenomeen dat hij helemaal zelf heeft gecreëerd en dat is uitgegroeid van een nerd met een handjevol abonnees in een slaapkamer tot een online gigant met miljoenen fans, puur door de kracht van zijn werkethiek en zijn wil om te winnen."

Louis Theroux

Het enthousiasme is wederzijds: KSI kan niet wachten om zijn fans de film volgend jaar te laten zien.

Ik ben super enthousiast om mensen eindelijk te laten zien wat ik bedoel met 'hard werken'. Mensen krijgen een kijkje achter de schermen van de belangrijkste gebeurtenissen in mijn leven.

KSI

Theroux maakt de film niet in zijn eentje. De regie van de documentaire is in handen van Wes Politt, en aan de productiekant krijgt hij hulp van Sophie Grant, Barnaby Coughlin, Donna Ferry en Hannah Ramsey.

Beeld: Still 'Louis Theroux: Selling Sex' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws