Deze 9 films zijn vanaf vandaag (weer) te zien op Netflix

Deze 9 films zijn vanaf vandaag (weer) te zien op Netflix
16 september 2021 om 13:24

Netflix is weer in een gulle bui en voegt vandaag een reeks films toe aan het aanbod. Naast Oscarwinnaar The Revenant (2015) met Leonardo DiCaprio en actiefilm Man on Fire (2004) met Denzel Washington, voegt de streamingdienst vandaag ook de actiefilm Crank (2006) toe met Jason Statham in de hoofdrol, die nu voor het eerst op Netflix is te zien. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 8.0
  Kijk op Netflix • 1823. Diep in de Amerikaanse wildernis wordt jager Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) voor dood achtergelaten door John Fitzgerald (Tom Hardy), een onbetrouwbaar lid van zijn gezelschap.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • Een voormalig bodyguard (Denzel Washington) krijgt de taak een meisje (Dakota Fanning) te beschermen als Mexico geteisterd wordt door kidnappings.
 3. 7.6
  Kijk op Netflix • In het Engelse dorpje Wall gaat een jongeman, Tristan (Charlie Cox), op een tocht om het hart van zijn geliefde Victoria (Sienna Miller) te veroveren.
 4. 7.3
  Kijk op Netflix • Agenten Kay (Tommy Lee Jones) en Jay (Will Smith) zijn lid van een geheime organisatie die in het leven is geroepen om de buitenaardse wezens op aarde in de gaten te houden.
 5. 6.9
  Kijk op Netflix • Huurmoordenaar Chev Chelios (Jason Statham) ontdekt dat hij door zijn rivaal Verona is vergiftigd met 'The Beijing Cocktail', nadat deze merkte dat Chev zijn baas zou hebben vermoord.
 6. 6.8
  Kijk op Netflix • Violet, Klaus en Sunny Baudelaire zijn drie intelligente kinderen die te horen krijgen dat hun ouders zijn omgekomen in een brand, en dat ze hen een enorm fortuin hebben achtergelaten die ze pas mogen hebben als het laatste kind oud genoeg is.
 7. 6.8
  Kijk op Netflix • Robin Wiltshire had een moeilijke jeugd, die dragelijk werd door westerns. Nu leeft hij praktisch een droomleven en traint hij zijn geliefde paarden voor films.
 8. 6.4
  Kijk op Netflix • De dochter van een senator wordt van school ontvoerd door één van haar leraren. Uit bewondering voor de reputatie van forensisch psycholoog Alex Cross (Morgan Freeman) neemt de ontvoerder contact met hem op.
 9. 4.9
  Kijk op Netflix • Een playboy sluit met zijn vrienden een weddenschap af dat hij gemakkelijk een maand land dezelfde vrouw kan daten zonder aan haar gehecht te raken.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Crank' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws