Nieuw op Netflix: 'Mamma Mia: Here We Go Again!' met Lily James

Nieuw op Netflix: 'Mamma Mia: Here We Go Again!' met Lily James
21 september 2021 om 07:55

Vanaf vandaag is Mamma Mia: Here We Go Again! (2018) te zien op Netflix, het vervolg op Mamma Mia! (2008) maar in zekere zin ook een prequel, omdat we zien hoe Donna terecht kwam op het bekende Griekse eiland en hoe ze de drie mannen ontmoette die haar dochter Sophie in deel 1 uitnodigt.

De jonge Donna geniet volop van het leven en kruist het pad met Sam, Harry en Bill. In het heden is dochter Sophie nu zwanger en omdat ze vreest dat ze niet alles in haar eentje aankan, roept ze de hulp in van twee vriendinnen van haar moeder, die haar zekerheid, hulp en begeleiding geven. Onderweg krijgt ze onverwacht bezoek van iemand die ze nog nooit heeft ontmoet: haar eigen grootmoeder.

Bekijk hier de trailer van Mamma Mia: Here We Go Again!:

De hoofdrollen worden gespeeld door Amanda Seyfried, Lily James, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgärd en Christine Baranski. De film is geregisseerd door Ol Parker, die onlangs het script schreef voor de aankomende Netflix-kerstfilm A Boy Called Christmas (2021).

Mamma Mia: Here We Go Again! is nu te zien op Netflix. Deel 1 is enkel te zien via Videoland, Amazon Prime Video of via Pathé Thuis. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Mamma Mia: Here We Go Again!' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMamma Mia: Here We Go Again! (2018)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws