Frances McDormand en Denzel Washington schitteren in de eerste trailer van 'The Tragedy of Macbeth'

Frances McDormand en Denzel Washington schitteren in de eerste trailer van 'The Tragedy of Macbeth'
21 september 2021 om 16:31

Oscarwinnaar Joel Coen, die voorheen altijd samenwerkte met zijn broer Ethan, brengt ons binnenkort in zijn eentje een nieuwe adaptatie van Shakespeare's bekende verhaal Macbeth: The Tragedy of Macbeth (2021). De eerste trailer van de zwart-witfilm met Denzel Washington en Frances McDormand is nu te zien.

Washington speelt Lord Macbeth, met McDormand die de rol van Lady Macbeth op zich neemt. Beiden worden gedreven tot politieke moord. Nadat Macbeth koning is geworden, krijgt hij last van zijn schuldgevoel en raakt hij paranoïde. Om zijn troon te behouden zal hij echter steeds verder moeten gaan. De overige rollen worden gespeeld door Brendan Gleeson, Harry Melling Corey Hawkins, Moses Ingram, Ralph Ineson, Stephen Root en Kathryn Hunter.

Bekijk hier de trailer van The Tragedy of Macbeth:

De film is een productie van Apple TV+, die onlangs meer grote namen verzamelde voor films, zoals Cherry (2021) met Tom Holland. Momenteel werkt Martin Scorsese daarnaast voor de streamingdienst aan Killers of the Flower Moon en is Tom Hanks binnenkort te zien in sciencefictionfilm Finch (2021).

The Tragedy of Macbeth draait vanaf eind december in een select aantal bioscopen en is vanaf 14 januari 2022 ook te zien op Apple TV+.

The Tragedy of Macbeth (2021)
7.5
Een Schotse heer raakt er door een trio heksen van overtuigd dat hij de volgende koning van Schotland zal worden, en zijn ambitieuze vrouw steunt hem in zijn plannen om de macht te grijpen.
Beeld: Still 'The Tragedy of Macbeth' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Apple TV+The Tragedy of Macbeth (2021)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws